0 800 21 43 45
Дзвінки безкоштовно

Наші тренди в розвитку


   У сучасному, мінливому світі будь кому, хто хоче досягти успіху, потрібно йти в ногу з часом. І кондитерське мистецтво - не виключення. Саме тому наша компанія щомісяця бере участь у різноманітних майстер-класах, виставках, форумах та навчаннях для кондитерів. Досконалості немає меж, і ми це чудово розуміємо, але саме досконалість смаку є нашою метою. 

  • Восени 2018 року ми представили наші нові ексклюзивні начинки для тортів на замовлення. Наші кондитери відібрали найкращі та найбільш унікальні смакові поєднання - такі як освіжаючий зелений чай та тропічна маракуйя, ніжний тірамісу з солоною карамеллю, традиційні трюфельні торти з вишнею та натуральним бельгійським шоколадом. А також, представили унікальну лінійку мусових тортів та тістечок - з трьома видами шоколаду, фруктовим та ягідним компоте та двома видами глазурі - дзеркальною і велюровою. 


  • Взимку 2019, одні з перших у місті, розробили нові подарункові набори - вишукані бокси з квітами та солодощами. Це дійсно унікальна пропозиція, яка задовольняє одразу два жіночих бажання. Крім того, дизайн, колір та начинку торту, як і самі квіти, наші клієнти можуть обирати самостійно. 


  • Весною 2019 наші кондитери вразили всім крокембушем. Крокембуш - французький десерт, який являє собою конус із профітролей, скріплених карамеллю та прикрашений карамельною нитко. Крокембуш часто використовують як частування на весіллях, хрестинах, а також на Різдво. 


  • Влітку наші кондитери, спільно з технологами італійської фірми “IRCA” розробляли нові смаки джелато. Джелато - традиційний десерт, родом з Італії, аналог звичного для нас морозива. Це були як незвичні тропічні поєднання - манго-маракуйя, полуниця-м’ята, так і традиційні - зі смаком “Рафаелло”, “Снікерсу”, яблучного пирога, тощо. Також розробили нові види тарт - горіхові, фруктові, з попкорном та карамеллю, тощо. 


  • Восени 2019 року, спільно зі швейцарською компанією “Barry Callebaut”, яка є світовим лідером у виробництві шоколаду, ми відробляли нові види шоколаду та цукерок. Надзвичайно смачні поєднання, такі як: солона карамель, фісташка, манго-карамель, а також цукерки з винною начинкою. А також - унікальний Ruby шоколад, який на сьогодні визнано четвертим видом шоколаду, після чорного, молочного та білого.

Cookie-файли
Налаштування Сookie-файлів
Детальна інформація про цілі обробки даних і постачальників, які ми використовуємо на наших сайтах
Аналітичні Cookie-файли Відключити все
Технічні Cookie-файли
Інші Cookie-файли
Ми використовуємо файли Cookie для поліпшення роботи, персоналізації та підвищення зручності користування нашим сайтом. Продовжуючи відвідувати сайт, ви погоджуєтеся на використання нами файлів Cookie. Детальніше про нашу політику щодо Cookie.
Налаштувати Прийняти все
Cookies