Наші тренди в розвитку
У сучасному, мінливому світі будь кому, хто хоче досягти успіху, потрібно йти в ногу з часом. І кондитерське мистецтво - не виключення. Саме тому наша компанія щомісяця бере участь у різноманітних майстер-класах, виставках, форумах та навчаннях для кондитерів. Досконалості немає меж, і ми це чудово розуміємо, але саме досконалість смаку є нашою метою.
- Восени 2018 року ми представили наші нові ексклюзивні начинки для тортів на замовлення. Наші кондитери відібрали найкращі та найбільш унікальні смакові поєднання - такі як освіжаючий зелений чай та тропічна маракуйя, ніжний тірамісу з солоною карамеллю, традиційні трюфельні торти з вишнею та натуральним бельгійським шоколадом. А також, представили унікальну лінійку мусових тортів та тістечок - з трьома видами шоколаду, фруктовим та ягідним компоте та двома видами глазурі - дзеркальною і велюровою.
- Взимку 2019, одні з перших у місті, розробили нові подарункові набори - вишукані бокси з квітами та солодощами. Це дійсно унікальна пропозиція, яка задовольняє одразу два жіночих бажання. Крім того, дизайн, колір та начинку торту, як і самі квіти, наші клієнти можуть обирати самостійно.
- Весною 2019 наші кондитери вразили всім крокембушем. Крокембуш - французький десерт, який являє собою конус із профітролей, скріплених карамеллю та прикрашений карамельною нитко. Крокембуш часто використовують як частування на весіллях, хрестинах, а також на Різдво.
- Влітку наші кондитери, спільно з технологами італійської фірми “IRCA” розробляли нові смаки джелато. Джелато - традиційний десерт, родом з Італії, аналог звичного для нас морозива. Це були як незвичні тропічні поєднання - манго-маракуйя, полуниця-м’ята, так і традиційні - зі смаком “Рафаелло”, “Снікерсу”, яблучного пирога, тощо. Також розробили нові види тарт - горіхові, фруктові, з попкорном та карамеллю, тощо.
- Восени 2019 року, спільно зі швейцарською компанією “Barry Callebaut”, яка є світовим лідером у виробництві шоколаду, ми відробляли нові види шоколаду та цукерок. Надзвичайно смачні поєднання, такі як: солона карамель, фісташка, манго-карамель, а також цукерки з винною начинкою. А також - унікальний Ruby шоколад, який на сьогодні визнано четвертим видом шоколаду, після чорного, молочного та білого.