Досягнення

Серед досягнень "Насолоди" у виробництві кондитерської продукції можна відзначити:
 
 
Кондитери ТМ "Насолода" підвищують свій професійний рівень не тільки в Україні, але й ретельно вивчають досвід підприємств ближнього зарубіжжя та Західної Європи.
 
При виробництві продукції використовуються технології сучасного кондитерського мистецтва:
 
  1. Англійська технологія приготування букетів з мастичної маси.
  2. Технологія приготування ажурних прикрас з заварного тіста
  3. Французька технологія оформлення весільних тортів стрічковими прикрасами
  4. Весільні торти типу "Крокан буш" по французькій технології з заварного тіста з елементами прикрас з карамельної маси
  5. Техніка витяжної карамелі для стрічок, квітів, листків виливної карамелі для ажурних прикрас
  6. Технологія прикрас з нугатини типу "Грильяж"
  7. Технологія приготування пастилази, приготування прикрас з пастилажної маси.
  8. Польська технологія темперування шоколадних мас, приготування, ліплення прикрас з шоколадних мас – весільних фігур та ін.
  9. Торгова марка "НАСОЛОДА" першою в Україні засвоїла технологію виробництва фото тортів.
 
Використовуючи європейські технології ми зберігаємо домашній смак виробів - смак, який здавна улюблений в нашій країні.